återförening

imorgon återförenas jag med min kära camilla
vi har inte setts sen i onsdags, förstår ni va länge det är ?




malin

lever i det långa landet

Slutade 1500 idag men kom väl hem för någon timme sen ungefär, sitter raket smaskar på en glassstrut och pluggar in alla helvetes regler ifrån teoriboken. Vilket jävla helvetes land man lever i va? Skulle vara så mycket enklare om man fick körkortet i flingpaketet som tydligen vissa andra har fått.

Pissväder är det dessutom, men ingenting kan nog förstöra mitt humör just nu.
Okej möjligen en person här i det långa landet.



Men utöver det är jag på ett riktigt top of the top humör med många tankar åt en annan person!

söndagsnöje

Känner mig riktigt duktig idag som städat min garderob, även fast det är söndag och jag känt mig as risig hela dagen. Nu är det världens ordning och jag har dessutom slängt de "ifall att"- kläderna som bara ligger och samlar damm.

Fast jag har andra delen av garderoben kvar att städa, men det får väl bli mitt dagsnöje i veckan.

Imorgon blir det jobb som vanligt, lite häng med cilja och camilla och så lite shopping av påfyllnad till kylskåpet.



malin

tredje artistsläppet



# tredje artiststäppet, uppsala reggae festival
bara 81 dagar kvar


malin

crank that sunday

Mycket seg söndag. mycket mycket!

Men vad går upp mot lite soffhäng och spotifyy. Inget slår det en söndag, fick dessutom ett väldigt uppmuntrande mess ifrån jobbarkompisen med rykten om att MOVITS anländer i uppsala den 12e.

Känner redan hur det spritter i pianofingrarna



malin

holy shit

Jajjamensan jag är tillbaka, 3 månader senare dock men det har varit så otroligt mycket. tänker inte skylla på att det pga de som jag inte skrivit, men det har bara varit mycket att tänka på. fast jag tänker nog inte sätta mig ner och skriva en bok och förklara mig för er läsare, för både de skulle riva upp saker och dessutom ta några dagar. men för att göra en lång förklaring kort : vissa människor visar sig vara helt annorlunda än vad dom varit, man kan inte tvinga på en annan person känslor och sedan gå sin väg. det gör en verkligen sjuk.


Men för att uppdatera er om vad som hänt den senaste tiden förutom det, är väl att jag i april flyttade till min nuvarande 2a i ulleråker. Den är kanon och jag stortrivs + att både området och grannarna är riktigt guld. Jag jobbar fortfarande på samma ställe som jag alltid gjort, men ska även börja plugga lite distans och sedan söka ett lite mer nicare jobb. Mycket mer än så har det nog inte hänt, iallafall inget som satt så hårt på minnet. Men tänker fortsätta bloggen nu precis som att jag inte varit bort i några månader. Hoppas att ni fortfarande njuter av bloggen lika mycket som jag.

RSS 2.0