kvällens .


går inte att hålla tillbaka när den där går igång.
så här står jag. jag, krump och spegelväggen.

jag är oseriös.

Nu är jag hemma igen. Är lagom mör efter en lång dag som denna.
Kirrat både jacka och brillor inför resan till fjället och har dessutom spenderat lite tid med både camilla och alexandra idag. Vart lite solning, "delvis" träning och en hamburgare på max. Så denna dag var långt ifrån inte mysig måste jag säga. Fick dessutom en väldigt gåva från Kalle idag också, den uppsakattades. Nu ska jag återgå till mitt sista minuten städande och fixande, för imorgon blir det träning på studion igen. Men då mer på ALLVAR!

see you in hell.
vart ligger egentligen helvetet?


miss my littleones!

längtar till minusgrader.

nu ska jag hoppa i säng och sussa....
upp tidigt som vanligt imorgonbitti och jobba. men får hoppas att det satans busshelvetet inte går sönder imorgon igen, 2 ggr idag räcker tycker jag. ska drömma mig bort till kallare bredgrader nu och längtan efter snögubbar.


... imorgon blir det hänga med kär gammal barndomsvän och träning.

v.7 åker vi.



vecka 7 it is.
gosh vad det kliar i fingrarna efter lite sköna offpist backar och puder snö.

trökigaste dagen.

Söndag idag och som ni alla vet är det trökiga dagen idag. Dagen som man älskar för att man kan slappa så grymt mycket och tänka tillbaka på allt trevligt från gårdagen. Men man hatar den också så mycket eftersom det är sista dagen på helgen och att man måste upp 04:00 och slita sig igenom en ny jobbvecka.

Gårdagen var iallafall grym. Vart förkrök med hela gruppen i nyby och en massa trevligheter på det. Där efter mötte vi upp fler sköna och drog till platina. Lyckat vart det verkligen och innan det vart dags för en taxi hem vart det ett stopp på burgerking för lite skräpmat. Längtar redan till nästa helg, middag i sala och stor reunion vankas.

Saknar dig Camilla.
Hookar imorgon.

NU mat.

då måste jag vara alkis?

har smält i mig ungsbakad kyckling och sparrissar dränkta i vinäger och salt.
så nu är jag reda för det mesta.

ska möta malin och ta bussen till nyby nu.
.. fortsättningen får jag ta imorgon.


men om man är översocial och är sällskapsberoende som jag.
är  man alkis då eller ? jävlar du.

my new shoes.


I like it a lot!

cocacola är bäst

bakis är jag faktiskt inte. grymt skönt måste jag säga. sitter och häller i mig en massa massa coca cola just nu och betalar lite räkningar. kanske inte det roligaste man colan är verkligen behövlig. ikväll blir det vin och sallads buffé med tjejorna i placet på atterbomsgatan, där jag vet att även kommer spelas en massa massa good music. där efter blir det hyllan / saluhallen / platina / svenssons, kärt barn har många namn. men hur som helst, dit blir det iallafall ikväll. kommer bli riktigt kul med tanken på att 80 % av alla sveriges människor fick sin lön igår (inkl. jag)

blir lyckat.
... I feel it in my fingers, I feel it in my toes ...

gårdagen var nödvändig

var kalas att få träffa herbert och magnus igen.

intressant.


löning på fredag. SWEEET!

okey I admit!


... okej jag har förstått. jag var där
vad kommer här näst ?

fredagen den 23 januari.

Herbert och Magnus återvänder hit till både deras och min hemstad, uppsala, på fredag.
men vissa av er kommer nog välja att vara på hovet istället.
inte jag, fuck chris brown!



luthagen?

nya lurar, äntligen.


väntat i evigheter i dessa jävlar känns det som. men så idag kom dom, äntligen, efter nästan en månads längtan. but it was worth it kan jag verkligen säga. diggar dom verkligen. man fick dessutom med en massa extra prylar så som gröna ögonmuffar och mixeradapter. and NO SHIT, dom har till och med en inbyggd flasköppnar. den du! har dina lurar en ölöppnar? dom kommer iallafall ifrån märket skullcandy, köpta på CDON.com runt 500 lappen.

suddigt minne..


... tog tydligen en bild i fredags på mitt fyllegäng. där ser man.

fylle blackout


hur var eran helg ? ....

min var väl absolut den bästa. minns inte ett bull men antar att jag hade grymt kul mellan 22 och 04 på fredag kvällen.. iallafall med tanken på det hur jag fått kvällen återberättad ...tydligen lär jag varit riktigt kalas.

IPhonebloggar.

Bloggar för första gången ifrån jobbet via iPhone. Funkar dunder faktiskt! Ska jobba vidare nu... Återkommer senare.

grattis charlii.


idag fyller vännen charlotte år. 21 är årets nummer, inte illa uh?
terassen of course står på ett litet hörn av schemat men först; Luthagen.

fis.

fredag hela veckan ?

Nu är det fredag, precis som det är en gång i veckan. Man kan ju kanske säga att den här fredagen  är precis som alla andra fredagar. Men så är inte riktigt fallet, eller jo iförsig så är det nog. Jag är en person som verkligen inte kan sitta hemma utan att göra någonting alls, måste hålla både kropp och huvud sysselsatt. Så idag blir det ut och göra uppsala osäker som står på listan. Kan bara inte sitta hemma och titta in i vägen som en mupp, klarar verkligen inte det, får abstinens. Lite som en narkoman behöver droger behöver jag action. Så klockan 19.00 kommer jag förhoppningsvis klivit av bussen och stå med mobilen i handen, beredd att ringa Hanna. Där efter är resten av kvällen en överaskning, allt kommer impulshandlingar. Men det saker som dock är planerade är Öl på hemlig plats, förfest i Luthagen och där efter ut. Vad som kommer hända på dessa ställen och timmarna emellan är det ingen som vet.

Lycka mig till.
Måste få i mig lite mat nu...

njuuuuuuuut.

har tjejer snopp?

nej det tror jag väl ändå inte? iallafall inte jag.
och nej är det också till den läsare som trodde att det var jag som dansade i videon under. om jag ser rätt är dessa dansare killar och jag tror, eller jag är nästan helt säker, på att jag är kvinnlig och INTE manlig. man vem vet man kan ju ta fel på saker och ting ibland. jag har ju ändå undrat ett tag va fan det är som hänger mellan mina ben, det kan väl inte vara en snopp.. eller ? fan jag måste kolla upp de.


här är iallafall jag, för något år sedan. latchar framför kameran lite. musiken är lagt efter inspelning + att jag bara satt ihop ett par antal helt olika klipp. så därför passar musik inte så bra till mina uttryck i videon. but hey..

13 dagar kvar.

är du vit i mustagen?

jobbat idag, galet mycket. städat efter en överöversvämmning har jag dessutom gjort, snackat med ett par frispråkiga byggjobbare som var både sviniga och flörtiga. efter jobbet vart det raka vägen hem till min ensammna mammas mammas mamma och dela på lite fik, vart en hel del kaffe och annat. så inge synd är det om mig ändå. meningen att jag skulle dra en fik med alexandra, men har man lovat gammel gumman så får man väl hålla det också. får ta och träffa min alexandra imorgon som sagt. nu blir det mat och ännu mer mat för min mage är nästintill tom..

word.

mer lördagsbilder, som lovat

what a fuck?


rynkor emilie.. det är 2 par riktigt jävligt snygga rynkor.
märks det verkligen så väl att man fyller 20 år om lite mer än 5 månader ??

lördag i bilder.



kommer mer...

happy again!

hello hello. im home again. jobbat hela dagen idag, med SANDRA dessutom. inte alls dåligt måste jag säga med en av the Hallin sisters som arbetskamrat. jag rättare ut sagt älskar det. även fått min nya iphone idag, phu säger jag bara. satt där på jobbet med min gamla mobil från stenålder, gick loss på knapparna som en tok när jag insåg att T9 knappt inte existerade på denna. jag är lycklig igen!
NU blir det lite kaos bilder ifrån lördagensbravader.

ny imorgon igen.

polisanmälan gjord. imorgon blir det spårning och spärning av telefonen. så då kan ju dom som snott den har jätte kul med en iphone när den inte ens går att starta igen. klart som fan att man inte ska göra det lätt för tjuvar. jag får iallafall min nya imorgon. yeye.. im happy again.

nu är det krig

kul igår verkligen. hade så sjukt trevligt med dom närmaste. sen steppar 4 fuck face in och förstör hela kvällen. lycka. 2 mobiler stulna och kaos. så sjukt förbannad idag och deppig som en idot..
fan fan fan. man känner sig ju så sjukt handikappad när man inte längre har kvar mobilen med alla miljonersnummer som kommer ta miljoner år att få tag i igen. jävla idioter. måste sova nu, upp tidigt och jobba imorgon. får en ny jobbarkompis dessutom imorgon. sandra du är välkommen. du och jag från 06 till 15.

börja festa på efterfesten.. ?

Alexandra och Linda har fått sitt eget place i Gränby för någon vecka sedan.
Så idag vankas det härj, röj, utgång och inflyttningsfest. Inte dåligt det inte!
Ska fixa det sista sakerna innan jag tar mitt pick och pack och drar dit. Tidigt tänker ni? Ingenting kan börjas för tidigt. Speciellt inte en dunder kväll som denna. Med tanken på att jag dessutom är tjej ska håret fixas 2 timmar.. makeup ska på och bara det tar ju minst 3 timmar.. sen klädval.. minst 5 timmar. Så jag kommer ju ändå inte börja festa förrän det är dags för efterfesten. Big ups för min planering eller hur?



Min blogg är byggd på musik, salt och ironi..

"i en dam nära dig"

den här bloggen börja likna ett musikkaos idag.
men vad gör det ? får skriva om lite mer vettigare saker imorgon.
orkar inte mer än musik nu!


ta det lugnt på den här en stund.. I will!

ursäkta, musichypen.

Jag får lätt myror i byxorna av att bara sitta stil och vänta och ta det lugnt. gör något tänker ni säkert. men för tusan jag är SJUK! kan inte göra ett skit utan att nästan se insidan av mina lugnor. så därför  har jag ägnat mig åt en mängd massa musik idag. mitt tidsfördriv. men måste erkänna att det är riktigt skönt att bara blippa omkring på youtube och hitta en massa gamla och nya favoriter. här kommer en till er och en låt jag lyssnat på ett tag nu. (läs: tidsfördriv)

everybody can learn to dance.

kastrering.

Nu ska jag med katten min och plocka bort lite stygn. stackarn har blivit kastrerad, inge mer sex för henne inte. lider verkligen med henne kan jag säga eftersom hon fått varit instängd i 10 dagar. men nu ska hon och jag åka och plocka bort lite stygn så att hon åter igen kan springa ut och leka med andra kastrerade katterna. så idag är det en HAPPYDAY i hennes liv..

i was dancing before i could walk.


Längtar tills den 27e så man får börja träna igen. Känner att man tappat lite nu under dom lediga dagarna. Även fast man dansat omkring hemma som en galning på cola.


jag, tror det är bilder tagna mellan 2005 - 2007

mjukisfredag.


idag är det mjukisfredag känner jag.
Den traditionella tacodagen!

solen skiner och de mesta av snön utanför mitt fönster har smällt bort. vilken lycka! då känns verkligen som en vårdag måste jag säga, kanske en jävligt kall vårdag men känns riktigt skönt att solen skiner och snön inte syns till på länga vägar. det bådar verkligen gott det här. nu får jag bara hoppas att snön inte får för sig att återvända för då blir det lesset i mitt öga igen...

intervjuv med paragon.


hämtad från WonLove

fortsättning..

Sjukhet -- fortsättning..
Inge jobb idag heller. Gick upp som vanligt med vände i dörren när det kändes som jag skulle hosta upp ena lungan. Så det vart tillbaka till sängen direkt tillsammans med tusen apelsinskivor och en massa snorpapper. vill verkligen inte vara sjuk. okej idag, men inte imorgon. då vankas det ju inflyttningsfest och massa galej och utgång, men får se hur det blir. jag håller tummarna och kör på 100 % c-vitamin kuren idag.

men nu ligger jag iallafall här i sängen med ansiktsmasken på, hostar upp lungorna och dunkar " eller hur / färdig". det skulle ju kunna vara bättre men jag trivs ändå ganska bra här under täcket. dock ensamt.. where are you prince sexpack?

uppsalas stolthet.


straight out of Luthagen, Uppsala.

dagens låt(ar).



 

storstäd like hell.

storstädat hela placet idag.
känner mig stolt. känner mig glad. känner att det är grymt fräscht.
känner för att bara hoppa ner i mina dunder duntofflor med röda hearts på och bara krya ner i min nybäddade säng och tycka synd om mig och min sjuka hals...



blir det kröka imorgon ? kanske..
kröka på LÖRDAG? hell yeah..       ....sweeet

hjälp mig!!!

lamporna slocknade. klockradion står fortfarande och blinkar. msn och internet dog för en sekund. laptopen slutade ladda. allt blev mörkt. något prasslar i hallen, men jag hoppas det är kattjäveln, kylskåpslampan funkar inte, stereon är död.
      hörrni.. jag tror jag har drabbats av strömavbrott!

trött på snö.

Så jävla trött på snön vid det här laget!
Vaknade för ett tag sedan, yes inget jobb idag är sjukskriven fortfarande, och kunde inte missa snökaoset utanför. kanske inte värsta snökaoset men det snöar grymt mycket iallafall. varför kan det inte bara sluta snö och smälta bort så man kan skippa den stora jackan och vantarna. mössa diggar jag dock så den kan man ju få ha kvar, men vantar och jacka går bort. är en aning rast lös så jag ska ta en snabb runda till brevlåda och se ifall min efterlängtade headphones ramlat ner i brevlådan. beställde dom innan jul ifrån cdon.com och inte fan har dom kommit än. kan ju iförsig bero på alla jävla röda dagar som existerat de 2 senaste veckorna. men man tycker ju ändå att dom ska komma så snabbt som möjligt...



dags för ett brevlådsbesök.
back in a minute..

godnatt.


och med den här sjukt underbara bilden säger jag godnatt till er och hej till john blund.
sovgod läsare och dröm om något nice.
GODNATT!

grattis.



sysslingen, Jessica Öhneskog fyller 18år idag ( 8 januari )
GRATTIS till dig gumman.

besök hennes blogg och gratta henne här: Syssling a la Öhneskog

grogga på fanta?


sthlmsveckan på gotland. ingen pallar eller gillar att grogga på fanta?
fanta var det enda som fanns kvar och fanns tillgänglig. vi vandrade som tur vidare till safthyllan för att få förstärkning från annat håll. fanta? hell no.

väntar och väntar

tills det ska bli sommar igen.....
jag vet att det är ett jävla tag kvar men man kan inte mer än att vänta och vänta, och hoppas att tiden kanske går lite extra snabbt och man hoppas tillräckligt mycket. vill ha sistaapril, midsommar, sol ocb bad, utlandsresor, stränder, klippor, goda drinkar, sena nätter och allt som hör till sommaren. vill kunna gå hem från krogen barfota klockan 6 på morgonen utan att behöva frysa eller bry mig. jag vill kunna slänga mig utanifrån klippor och knäcka allt och alla med den största kanonkulan ever seen. jag vill kunna se bruna nakna överkroppar man skulle kunna dö för och jag vill ligga grymt bakis på stranden dagen efter och bara steka i solen för att senare ta en rejäl återställare.

ta mig tillbaka till sommaren nu tack!

20år midsommar fredag.

min 20års dag det här året lyckades jag med att pricka in på midsommarafton, på en fredag. kan det bli bättre? är man inte bäst. kommer bli så satans bra, 20år midsommar fredag. klingar det inte tur och rejält röj över det hela. kommer bli awesome!


... midsommar förra året.
kalle lyckades fånga den sanna skönheten inom mig.

do it....

Följ min blogg med bloglovin

uppsalareggaefestival -09.


första artistsläppet färdigt.     nice.
nästa kommer i februari säger dom. någon av er läsare som kommer vara på plats de här året?  jag har min biljett cashad och klar. tänkte att jag ändå kunde fixa en nu för 800 istället för sen för fler hundra +. om nu artisterna super precis som det gjorde förra året är det bara att jag säljer min innan så tjänar jag några slantar på det. men om jag väljer och gå kommer jag joina er andra som kommer vara på plats och njuta av den sköna musiken och stämningen.

helt stört

slirade in på Chrillls blogg och fick syn på den här videon. vet inte om det är "for real" eller om det är på skojj. men tycker att det hela är sjukt. helt jävla stört att man kan bli så hysterisk. okej om man kanske träffar rogerpontare, då är det ju ganska sannolikt att jag också skulle hyperventilera och verka pårökt. men annars så tycker jag det är sjukt. det är ju bara lilla johan palm. sjukt.


dagens låt

som sätter mitt uppsala på kartan.

förstår ni?


hur satans uttråkad jag är.
kan ingen gör något dumt eller roligt så man kan få skratta lite.
.... fan glömde bort att jag skulle hämta glass, någonting jag får roa mig med då.

malin.

haha chaaaarlie

döda mig.

fast bara om du inte kan komma med världens super kur emot hosta, snorig näsa och ont i halsen. annars går det bra att döda mig för annars gör ändå min hals det. har precis som igår suttit och knarkat ipren och shottat hostmedicin. men hoppas jag blir frisk tills i helgen iallafall. mina enda lediga dagar pallar jag absolut inte vara sjuk, speciellt inte när min vän sedan 6år tillbaka skaffat sig ett eget crib som man måste hälsa på och kolla läget i.

planer för idag; färga lite hår tänkte jag. bli av med den här jädrans utväxten för denna månad. sen ska jag försöka ta i tur med min garderob och min kropp och ork tillåter. annars blir det sängliggande hela kvällen tillsammans med er och bloggen. men absolut inget dåligt med det, love it.

nu ska jag leka psykolog.
.. kanske lite mer glass, eller vad säger ni?

05:30

drar min väckaklocka igång imorgonbitti. brukar bli tidigare annars (04:10)men blir bara upp och dra ett samtal till jobbet om sjukanmälan sen blir det raka vägen ner i sängen igen. så jag har bara några timmar nu att försöka stänga ögonen och somna. något jag absolut inte KAN and that sucks. för jag håller på att avlida just nu av allt hostade och ingen jävla medicin hjälper. har knaprat och druckit alla hostmediciner och tabletter som existerat någonsin i det här huset. döda mig snälla!

godnatt.
ska hosta vidare nu.

ïcecream

ge mig.

...



... newyearseve 08/09


haha.. I was busted!

chris brown hovet 23e


kirrat och klart. jag, hanna och crewet är på hovet den 23 januari.
och kollar in chris brown on stage.
-89 är en riktigt nice årgång måste jag säga. isnt it ?

sucks ass

det gör verkligen min tisdagkväll. flesta av er jobbar imorgon men jag som är så lyckligt lottad ska ligga hemma och hosta upp allt som inävlor har med att göra. fucking shit förkylning som aldrig vill låta min hals vara ifred. man säger åt den att det är över nu men den jävel stalkar en som en igel i blodrusch.

jag hoppas att ni andra mår bättre än mig iallafall.
jag är sugen på glass.
längtar till helgen.

kram

great

bytte ifrån min gamla blogg till denna. gamla var för uttjatad och det behövdes lite förändring..
välkommen!!            tack!!

RSS 2.0